Om Art Matter

Velkommen til Art Matter, Danmarks nye samlingssted for samtidskunst.
Vi har lanceret Art Matter, fordi vi vil sikre et samfund, hvor man lytter til kunsten, når de vigtige beslutninger træffes. Det gør vi ved at skabe overblik, forståelse og begejstring for kunst via en journal, en guide og en festival. 
Art Matter lever og ånder for at vise den kunst, som får os til at se verden med andre øjne. Den kunst, der får os til at tænke i nye kreative løsninger, som får os til at danne nye fællesskaber og som ændrer alt omkring os en lille smule. Det er det, som kunsten kan, når den er bedst. 
Vi har eksisteret i over 15 år som kunsten.nu og Art Week, men har nu lagt de to ting sammen under det fælles navn Art Matter. Ved at lægge to markante projekter sammen ønsker vi at skabe et mere slagkraftigt mødested, hvor kunstinteresserede effektivt kan finde en masse forskellige former for formidling.
Art Matter Journal kan du finde et arkiv af mere end 20.000 artikler om samtidskunst, produceret over næsten to årtier. Fremover bliver artiklerne suppleret af kortere formater på video, flere billeder, og en del af de længere artikler kan høres som lyd, når man er på farten, eller bare har lyst til andet end at læse. 
Når du skal opleve kunsten rundt i landet, er Art Matter Guide det helt rigtige sted at starte. Her kan du finde alle de nyeste udstillinger og events på kunstscenen i hele landet, fra store steder som SMK og Louisiana til små gallerier og kunstnerdrevne udstillingssteder. Du kan nemt søge på steder, tidspunkter og emner, så du finder noget, der passer til dit behov.
Hvert år afholder vi desuden Art Matter Festival, som er Danmarks største festival for samtidskunst, med over 150 events som blandet andet Art Tours, talks, ferniseringer og fester. Stort set hele den danske kunstscene medvirker, fra store steder som SMK og Louisiana til mindre gallerier og kunstnerdrevne udstillingssteder.

Art Matter Team

Jan Falk Borup
Direktør
Bjarke Calvin
Chef for kommunikation og digital strategi
Julie Artke
Udviklingschef
Emil Schou Andresen
Salgschef
Ole Bak Jakobsen
Redaktør
Esther-Marie Beyer Carlsson
Guide redaktør