Performance: Sweet Devil in Heaven af Karim Boumjimar

lørdag 1 jun 2024 kl 12 - 14

En stedspecifik performance af billedkunstner Karim Boumjimar, skabt til Galleri 1,4 m3

Karim Boumjimar. Foto: Karim Boumjimar

En stedspecifik performance af billedkunstner Karim Boumjimar, skabt til Galleri 1,4 m3

info

Performance: Sweet Devil in Heaven af Karim Boumjimarlørdag 1 jun 2024 kl 12- 14
Kan opleves uden sprogkundskaber
Gratis

Sweet Devil in Heaven er en stedspecifik performance af billedkunstner Karim Boumjimar, skabt til Galleri 1,4 m3 i anledning af Art Matter Festival 2024.
Værket tager afsæt i queer modstand og overtrædelse. Ved at hylde kroppen i al dens mangfoldighed, udfordrer Boumjimars performance samfundets normer for skønhed og repræsentation. Med naturen som rum for frihed og accept, inviteres publikum til at reflektere over hvordan det heteronormative samfund undertrykker queer-individer på. 
Boumjimar søger at klarlægge forholdet mellem den menneskelige krop og økosystemet ved brug af performative handlinger med det ønske at skubbe til grænserne for konventionelle afbildninger.
Centralt for Karim Boumjimars kunstneriske praksis er troen på tegningens og performancens styrke til at fange og legemliggøre essensen af menneskelig mobilitet og forbindelse. Boumjimar ønsker at dissekere og analysere sociale og politiske spørgsmål og henter inspiration fra sit aktive engagement i naturen og queer-miljøet. 
Kilde:
Galleri 1,4 m3

Fakta

Karim Boumjimar (f. 1998) er uddannet fra Central Saint Martins, London i 2017 og bor, studerer og arbejder nu i København. Boumjimar arbejder med tegning, fotografi, performance, lyd, bøger m.m., og er desuden en del af performancekollektivet Young Boy Dancing Club.

Adresse
Ny Carlsberg Vej 26, 1760 København V

Åbningstider
Åbent 24/7

Entre pris
Gratis entré

Tilgængelighed
Niveaufri adgang - ja
Handicaptoilet - nej
Gratis for ledsager - ja