Plantefarvning med Maria Nørholm Ramouk

lørdag 1 jun 2024 kl 11 - 15

Få et unikt indblik i en kunstnerisk arbejdsproces

Foto: Maria Nørholm Ramouk

Få et unikt indblik i en kunstnerisk arbejdsproces

info

Plantefarvning med Maria Nørholm Ramouklørdag 1 jun 2024 kl 11- 15
Foregår på dansk
250 kr

Kunne du tænke dig at få et unikt indblik i en kunstnerisk arbejdsproces og samtidig være hands-on? Så er plantefarvningsworkshop i SKITSE med Maria Nørholm Ramouk måske noget for dig. Her får du både et indblik i Ramouks kunstneriske praksis og lærer at indfarve tekstiler med naturens egne pigmenter.
D. 1. juni åbner vi dørene til endnu en workshop i SKITSE, og denne gang kommer du i selskab med billedkunstner Maria Nørholm Ramouk. Med udgangspunkt i sin familiehistorie beskæftiger og undersøger Ramouk sig med emner såsom ensomhed og fællesskaber gennem taktilitet og installation. Nørholm Ramouk optaget af, hvordan sociale sammenhænge, social arv, ressourcer og kulturelle forhold er beslægtet. Afledt heraf er ensomheden en central tematik, der går igen i kunstnerens værkproduktion, hvor arbejdet med at skabe tryghed gennem inddragende installationer og performances, der åbner sig op som rum for gentagelsen og fællesskabet, er i centrum.
Under workshoppen vil du få et indblik i eksperimenter med plantefarvning, lege med farvemønstre og farvede tekstiler og mærke glæden ved at arbejde som et fællesskab. Undervejs vil der blive serveret vegetarisk frokost, mens Ramouk vil fortælle om sine værker og vise eksempler fra sine udstillinger og aktuelle værkproduktioner. 
Der vil være planter at arbejde og indfarve med, men medbring gerne egne naturpigmenter ex. ellekogler, røllike, løgskaller, bregner mv.
Sank med omhu! 
Vel mødt.
Kilde:
SKITSE

Adresse
Ryesgade 5, tv
2200 København N

Åbningstider
Ons-fre 12-18
Lør 11-15

Entre pris
Gratis

Tilgængelighed
Niveaufri adgang - ja
Handicaptoilet - nej
Gratis for ledsager - ja