REGENERATIVE FÆLLESSKABER: Del 2 – Performativ Langbordsmiddag

lørdag 25 maj 2024 kl 18 - 20

Fælles performativ langbordsmiddag

Regenerative Fællesskaber del 2. FFKD. Grafik: Signe Vad

Fælles performativ langbordsmiddag

info

REGENERATIVE FÆLLESSKABER: Del 2 – Performativ Langbordsmiddaglørdag 25 maj 2024 kl 18- 20
Foregår på dansk
80DKK

Når Danmarks største atelierbygning for professionelle billedkunstnere og designere åbner huset lørdag d. 25. maj, runder vi for første gang arrangementet af med en fælles performativ langbordsmiddag. Under overskriften REGENERATIVE FÆLLESSKABER er performancekunsten i år i centrum for samtaler og inspiration til at tænke regenerativt med kunsten som omdrejningspunkt.
Billedkunstner Signe Vad har i forbindelse med Åbent Hus på FABRIKKEN kurateret et program i to dele, der aktiverer FABRIKKENs store produktionshal sammen med kunstnere, lokale aktører på Sundholm og gæster. I programmets 2. del inviteres alle til at mødes over en fælles, vegansk middag med fire serveringer, flettet sammen med korte performances af kunstnere, der til dagligt arbejder fra deres atelierer på FABRIKKEN for Kunst og Design.
Deltagelse i langbordsmiddagen kl. 18- 20 koster 80 kr. og kræver tilmelding. Første del af FABRIKKENs Åbent Hus kl. 15-18 er gratis og byder på åbne atelierer, talks, performances og kreativ workshop for børn (se separat event). Dagen arrangeres i samarbejde med Aktivitetshuset Sundholm, Maskinhallen og Bybi, og er støttet af Amager Vest & Amager Øst Lokaludvalg.
Kilde:
FABRIKKEN for Kunst og Design

Adresse
Sundholmsvej 46
2300 København S


Tilgængelighed
Niveaufri adgang - nej
Handicaptoilet - nej
Gratis for ledsager - ja