Sex and Power, Art System

torsdag 18 jul 2024 kl 18 - 22

PORTFOLIO X afholder gruppeudstillingen Sex and Power, der viser udvalgte værker fra det nye koncept, Art System.

Kunstværk af Frida Retz, 2023. Foto: Maria Albrechtsen Mortensen

PORTFOLIO X afholder gruppeudstillingen Sex and Power, der viser udvalgte værker fra det nye koncept, Art System.


info

Udstillingen vises kun torsdag d. 18 juli 2024 kl 18-22 Hejrevej 31, 2400 København

PORTFOLIO X afholder gruppeudstillingen Sex and Power, kurateret af Marina Mors. Udstillingen viser udvalgte værker fra det nye koncept, Art System.  
Af de kunstnere, som er en del af Art System-konceptet, bliver der vist værker, som undersøger det intime, nære og kraftfulde samspil mellem det seksuelle og og kontrol. Herved sættes der spørgsmålstegn ved de eksisterende hierarkier mellem mennesket og endda vores natur, mens den undersøger og reflekterer over, hvor den egentlige magt ligger.
Art System er et nyt koncept fra PORTFOLIO X, der giver mulighed for at tilgå og købe værker direkte kurateret af PORTFOLIO X fra deres hjemmeside. Besøgende på udstillingen vil også have mulighed for at se udvalgte værker, der snart vil være tilgængelige for salg under Art System.
Fortsat handler Sex and Power på mange måder om, at sex kan være et fortroligt rum med plads til sårbarhed, usikkerhed og nærhed, som i mødet med det undersøgende og skabende kan blive til en kraftfuld og ekspressiv styrke. Der undersøges, hvordan vi som mennesker bevæger os i en verden af systemer og hierarkier, og hvor og hvordan vi finder styrke, kraft og mod i det indre og ydre i os selv og omverdenen til at efterlade et varigt aftryk af individets eksistens. 
Kilde: PORTFOLIO X

Adresse
PORTFOLIO XHejrevej 31, 2400 København

Åbningstider
Se website for åbningstider