Fernisering: Maya Schønning Kjærulff og Christine Clemmesen: Hidden in Plain Sight

fredag 24 maj 2024 kl 16 - 19

Fernisering på duo-udstillingen Hidden in Plain Sight

Maya Schønning Kjærulff, Nærbillede.

Fernisering på duo-udstillingen Hidden in Plain Sight

info

Fernisering: Maya Schønning Kjærulff og Christine Clemmesen: Hidden in Plain Sightfredag 24 maj 2024 kl 16- 19
Kan opleves uden sprogkundskaber
Gratis

Arden Asbæk Gallery er stolt af at kunne præsentere duo-udstillingen Hidden in Plain Sight med de danske fotobaserede kunstnere Christine Clemmesen og Maya Schønning Kjærulff.
Begge kunstnere er uddannet fra Glasgow School of Art, henholdsvis i 2002 og 2024, og arbejder begge med fotografiet i et udvidet felt, hvor det kombineres med medier som bl.a. tekstil, tekst, marmor og glas. Deres respektive billedkunstneriske processer betyder, at værkerne på mange måder virker tættere på objekter end billeder, samtidigt med værkerne fremstår særligt nutidige.

Fakta

Christine Clemmesen er uddannet fra Slade School of Fine Art i London og Glasgow School of Art. Hun har tidligere udstillet på Rønnebæksholm (2022), Vandrehallen (2021), Gæsteværelset hos Tone Bonnén (2021) og Fotografisk Center (2020). I 2022 blev hun nomineret til den internationale pris FOAM Paul Huf Award.

Maya Schønning Kjærulff er en dansk billedkunstner, der i øjeblikket afslutter sin bachelorgrad på Glasgow School of Art. I sin kunstneriske praksis udforsker hun forholdet mellem tekst og tekstil, billedhukommelse og oversættelser mellem medier, fra det abstrakte til det fysiske.

Kilde: Arden Asbæk Gallery
Kilde:
Arden Asbæk Gallery

Adresse
Bredgade 23, 1. sal, 1260 København K

Åbningstider
Tirsdag-fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-16

Entre pris
Gratis

Tilgængelighed
Niveaufri adgang - nej

Handicaptoilet - nej

Gratis for ledsager - ja