Infinite Dreams: About Money

tirsdag 28 maj 2024 kl 14 - 15.30

Talk om penge og værdi i det offentlig rum

Line Sandvad Mengers, Tulipan Gobelin. Foto: Mikkel Kaldal

Talk om penge og værdi i det offentlig rum

info

Infinite Dreams: About Moneytirsdag 28 maj 2024 kl 14- 15.30
Foregår på dansk
Gratis
Tilmelding kræves

Over tid og på tværs af geografier har ”penge og værdi” haft forskellige systemer og antaget vidt forskellige visuelle udtryk fra porcelænssnegle til tulipanløg til nutidens kryptovaluta.
Kom med til en tværfaglig samtale som forholder sig til det fælles anliggende som økonomi er, sammen med inviterede deltagere med baggrund i økonomi, filosofi, kunst og jura. I løbet af samtalen reflekteres over økonomier som foranderlige konstruktioner og hvordan disse konstruktioner har forskellige æstetiske udtryk.
Samtalen finder sted i Finanstilsynets uderum (hvis vejret tillader det), som også er et offentligt rum ved havnekajen i København. Vi sidder i værket, Infinite Dreams, der er en dynamisk skulptur og møbel, skabt af Line Sandvad Mengers. Samtalen er blevet til i et dialogisk samarbejde mellem Billedkunstner Line Sandvad Mengers og kurator og kunstrådgiver Charlotte Bagger Brandt. De har i deres dialog været optaget af forskellige samtaleformater og værdisystemer, samt kunstens potentiale i det offentlige rum som visuelt udsagn og reflektionsramme. Samtalen er blevet til i samarbejde med Art Matter.
Arrangementet foregår i Finanstilsynets uderum ved havnekanten, der ganske nyligt har fået et permanent offentligt kunstværk ”Gryn” Møllen, der også fungerer som et opholdssted skabt af Astrid Krogh.
Kilde:
Dialogisk Møbel

Adresse
Ved Finanstilsynet, Strandgade 29, 1401 København

Tilgængelighed
Niveaufri adgang - ja
Handicaptoilet - nej
Gratis for ledsager - ja