RAÍCES

fredag 31 maj 2024 kl 15.15 - 17

Kom og oplev processer og værker skabt af børnehavebørn på Nørrebro og billedkunstner Amanda Luna

Procesfoto, RAÍCES. Foto: Helle Dysseholm

Kom og oplev processer og værker skabt af børnehavebørn på Nørrebro og billedkunstner Amanda Luna

info

RAÍCESfredag 31 maj 2024 kl 15.15- 17
Foregår på dansk/
Kan opleves uden sprogkundskaber
Gratis

Kom og oplev processer og værker skabt af børnehavebørn på Nørrebro og billedkunstner Amanda Luna, når huskunstnerprojektet RAÍCES afholder midtvejs-fernisering.
På dagen er alle børn velkomne og kan bidrage til udstillingens værker gennem involverende kunstaktiviteter med ler, sand, tørrede rødder og maling. Huskunstnerprojektets deltagere vil være til stede og fortæller om, hvordan langvarige, etablerede partnerskaber kan påvirke børns hverdag, trivsel og fællesskaber positivt. 
Om RAÍCES
Gennem et etårigt huskunstnerprojekt deltager børn fra kunstinstitutionerne Brolopperne og Tusindfryd i kunstneriske samskabelsesprocesser og undersøgelser, der kredser om forskellige aspekter og opfattelser af identitet, etnicitet og tilhørsforhold. Forløbene tager udgangspunkt i børnenes og kunstnerens rødder fra forskellige nationaliteter og kulturer, men også deres fælles rødder fra en hverdag på Nørrebro. Gennem kunstforløbene skabes et rum for et mere positivt, nysgerrigt og fredfyldt forhold til den kompleksitet, det kan udgøre, at man selv, eller menneskene omkring en, kommer fra og hører til mere end ét sted. Undersøgelserne sker gennem involverende kunstprocesser, hvor der udføres rituelle vandringer og ceremonielle performances samt skabes fællesværker og stedsspecifikke installationer.
RAÍCES er støttet af Statens Kunstfond og Københavns Kommunes Børne- og Ungdomsforvaltning. Huskunstnerprojektet løber frem til udgangen af 2024. 
Kilde:
Rum for Æstetik

Adresse
Blågårdsgade 10, 2200 København N

Entre pris
gratis

Tilgængelighed
Niveaufri adgang - nej
Handicaptoilet - nej
Gratis for ledsager - ja