Kunst På Arbejde i Sølvgade. Pressefoto.

Kunst På Arbejde

Én af Danmarks største private kunstsamlinger med værker fra 1950’erne til i dag

Kunst På Arbejde i Sølvgade. Pressefoto.
København

Kunst På Arbejde (KPA) er en non-profit forening, som bringer kunsten ud til arbejdspladser over hele landet med det formål at skabe rum for kreativitet, trivsel og innovationskraft.
Vi tror på kunstens betydning i vores samfund og arbejder for at gøre kunsten tilgængelig og relevant for den brede befolkning.
KPA har én af Danmarks største private kunstsamlinger med værker fra 1950’erne til i dag. Samlingen ses dagligt af over 30.000 mennesker på private og offentlige arbejdspladser. Udstillingerne vises typisk i kontorer, fællesarealer, møderum, receptioner, venteværelser og kantiner.
KPA udlåner ofte værker til særudstillinger på landets kunstmuseer og har vist sine egne kuraterede udstillinger på bl.a. kunsthallen Møstings, Augustiana Kunstpark & Kunsthal, Det Fynske Kunstakademi, Rønnebæksholm, KØS, Nikolaj Kunsthal, Frederiksberg Rådhus, Aarhus Rådhus og Københavns Rådhus. Vi erhverver løbende ny kunst til samlingen og sikrer derved, at samtidens kunstnere altid er repræsenteret og eksponeret via vores cirkulerende udstillinger.
KPA er oprindeligt stiftet i 1954 af bl.a. Louisianas grundlægger Knud W. Jensen i samarbejde med Dansk Arbejdsgiverforening (DA), Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) og Akademirådet. KPA er støttet af Kulturministeriets Udlodningsmidler, Statens Kunstfond, Augustinus Fonden, Beckett-Fonden samt Trine og Gunnar Kjems.
Kilde: KPA

Adresse
Kunst På Arbejde, Sølvgade 4, 1307, København K.


Tilgængelighed
Niveaufri adgang - ja
Handicaptoilet - nej
Gratis for ledsager - ja