#12 Lilibeth Cuenca Rasmussen: LOOPS and HOOPS

lørdag 1 jun 2024 kl 11 - 13

10-15 performere indtager smilende Amager Centeret med svingende hulahopringe

Lilibeth Cuenca Rasmussen, LOOPING THE HOOP, 2023. Foto: Kasper Hjorth

10-15 performere indtager smilende Amager Centeret med svingende hulahopringe

info

#12 Lilibeth Cuenca Rasmussen: LOOPS and HOOPSlørdag 1 jun 2024 kl 11- 13
Kan opleves uden sprogkundskaber
Gratis

Den 1. juni kl. 11-13 leder billedkunstner Lilibeth Cuenca Rasmussen den involverende performance-aktion LOOPS & HOOPS på centertorv, etager og gange i Amager Centret, der blander hulahop og kroppens sorgløse cirkularitet ind i den travle center-koreografi.
Der er 10-15 performere, og smilende indtager de Amager Centeret med svingende hulahopringe og kroppen i bevægelse. Det er lørdag omkring middag, og mens Amagerkanerne shopper, hooper de og laver tricks med ringen. De står i deres egen lille verden, spredt i center-infernoet. Når chancen byder sig, inviterer de forbipasserende centergæster til at hoope med, og blive en del af de cirkulære bevægelseslege.

Hulahop er en dynamisk leg, der både spreder positive energier og som for mange skaber associationer til barndommens sorgløse og uforpligtende tidsspilde, som Cuenca Rasmussen introducerer i centeratmosfæren for en stund. Hulahopringene repræsenterer samtidig symbolet på det cirkulære, på cyklus – den kvindelige energi – som kunstneren subtilt spreder med sine smittende, cirkulære bevægelser.
Kilde:
FABRIKKEN Afd. AC

Fakta

FABRIKKEN Afd. AC er en udstillingsplatform, der gør samtidskunsten til en del af indkøbsturen i Amager Centret. I 2020 skabte FABRIKKEN for Kunst og Design platformen, der er flydende og låner butikker, vægge og mellemrum til udstillinger og værkvisninger. Tak til Amager Centret, Amager Øst og Vest Lokaludvalg, 15. Juni fonden, Statens Kunstfond, Spar Nord fonden og Beckett-Fonden for støtte til projektet.

Kilde: FABRIKKEN Afd. AC

Adresse
Amager Centret
Reberbanegade 3
2300 København S

Åbningstider
Åbent i Amager Centrets åbningstimer

Entre pris
Gratis indgang

Tilgængelighed
Niveaufri adgang - nej
Handicaptoilet - nej
Gratis for ledsager - ja