Fernisering: Den plastiske dimension af italiensk kunst

torsdag 23 maj 2024 kl 17 - 20

Fernisering, livemusik og italienske delikatesser

Il mondo di Tarchito, 2016

Fernisering, livemusik og italienske delikatesser

info

Fernisering: Den plastiske dimension af italiensk kunsttorsdag 23 maj 2024 kl 17- 20
Foregår på dansk/
Foregår på engelsk/
Kan opleves uden sprogkundskaber
Gratis

Kunstentusiaster og kulturforskere, gør jer klar til en oplevelse, når Det Italienske Kulturinstitut i København i Hellerup er vært for italiensk samtidskunst fra 23. maj til 28. juni 2024. Kurateret af kunstprofessor Andrea B. Del Guercio historie i samarbejde med DIAA, Dansk Italiensk Kunstforening. De otte italienske samtidskunstnere fremvist i denne udstilling: Bruno Ceccobelli, Antonio Ievolella, Giulio Lacchini, Concetta Modica, Gianfranco Notargiacomo, Stefano Pizzi, Adele Prosdocimi og Tarshito.
Kom med til fernisering den 23. maj kl. 17.00-20.00
Live musik: Oplev de fortryllende melodier fra talentfulde unge dansk-italienske musikere, mens de optræder på flyglet. Vind et kunstværk: Ved at blive medlem og deltage i en lodtrækning af kunstværker til en samlet værdi af 10.000 DKK, Pris: 186,- DKK. Smagning: Forkæl dig selv med autentiske italienske delikatesser fra firmaet Made by Mama. Open Call Celebration: Se offentliggørelsen af de 20 danske kunstnere, der er udvalgt til at udstille på Museo Irpino i Avellino, tæt på Napoli. Ferniseringen vil fungere som et mødested for italienske og danske kunstnere, der fremmer dialog og samarbejde mellem kreative med forskellig baggrund. Kreativ bord- og skattejagt: Vi engager de yngste besøgende og skaber et miljø præget af udforskning og fantasi.

Der er gratis adgang. For mere information eller for at blive medlem, besøg venligst vores hjemmeside på www.diaa.one eller kontakt os på info@diaa.one. DIAA promoverer dansk samtidskunst i Italien og italiensk samtidskunst i Danmark.
Kilde:
DIAA

Adresse
Gjørlingsvej 11, DK 2900 Hellerup

Åbningstider
Man-tirs kl. 9-17
Ons-tors kl. 9-16
Fre kl. 9-15

Entre pris
Gratis

Tilgængelighed
Niveaufri adgang - ja

Handicaptoilet - nej

Gratis for ledsager - ja