Fernisering: Utopia Exists but Now It’s Over

onsdag 29 maj 2024 kl 16 - 19

Fernisering på Stereo Exchange

Owen Paul Armour, Altar from Open Studio, 2023. Foto: ChadPark (@wavefilm)

Fernisering på Stereo Exchange

info

Fernisering: Utopia Exists but Now It’s Overonsdag 29 maj 2024 kl 16- 19
Foregår på dansk/
Foregår på engelsk
Gratis

I forbindelse med Art Matter Festival 2024 vil Stereo Exchange præsentere en udstilling og open studio med stedets kunstneriske og kuratoriske leder Owen Paul Armour. Udstillingen viser nye værker, der er produceret som følge af Armours transformative residency og udstilling på MMCA Korea 2023, støttet af Statens Kunstfond.
Kom forbi og oplev Armours værker While Standing Up ‘Utopia Exists but Now it’s Over’ / While Laying Down ‘We Bury What We Steal’, hvor neandertaleres forfædrende ekkoer smelter sammen med det moderne menneske. Armour former en fortælling i medier, der danner bro over epoker, og væver empati og desperation ind i værktøjer og våben, der reflekterer over neurodiversitet såvel aktuelt som historisk og koncentrationsevnens flydende kvalitet med hans eget liv som bagtæppe.
Ditykonet Confucianism Implies I Talk Too Much kanaliserer stærke kontraster inspireret af udtrykket “Cheer up Korea! Have a nice day.” Denne almindelige vending, påtrykt papirkopperne ved vandkøleren i lobbyen på Leeum Museum som en opmuntring, er i værket omformet til i stedet at konfrontere selvtilfredsheden, idet værket blander optimisme med eksistensens alvor og måder at håndtere interne kampe eksternt.
Disse stærke værker - vist sammen med nye skulpturelle og akustiske installationer, der er udformet efter opholdet i Korea, viser det dybe indtryk oplevelserne i Sydkorea har haft på Owen Paul Armours kunst og liv.
Kilde:
Stereo Exchange

Adresse
Mariendalsvej 52A, st.th
2000 Frederiksberg

Åbningstider
Lørdage 13-16
og efter aftale

Entre pris
Gratis

Tilgængelighed
Niveaufri adgang - nej, et trin
Handicaptoilet - nej
Gratis for ledsager - ja