Sanser & Finanser arrangerer samtaler mellem politikere og kunstnere på Christiansborg. (Foto: Moahim / Wikimedia).

Sanser & Finanser

Mød kunstnere og politikere i usædvanlige samtaler med Emma Holten som vært.

Sanser & Finanser arrangerer samtaler mellem politikere og kunstnere på Christiansborg. (Foto: Moahim / Wikimedia).
Sanser & Finanser introducerer den kunstneriske tilgang til politik, med en anderledes slags live events. Vi skaber bro mellem kunst og politik, gennem inspirerende, konstruktive og personlige samtaler mellem politikere og kunstnere. Samtalerne finder sted i forskellige partiers gruppeværelser på Christiansborg. Sanser & Finanser er et samarbejde mellem Bikubenfonden og Art Matter.
Vi står overfor en tid, hvor det politiske håndværk kræver en fuldstændig ny tilgang. Udfordringer som klimakrisen, migration, eskalerende geopolitiske konflikter og kunstig intelligens kan ikke løses med traditionelle metoder. Der er brug for en bro mellem politikere og kunstnere for at forme fremtidens samfund.
Verden er blevet så uforudsigelig, at traditionelle analyser og tal ikke længere er tilstrækkelige. Der mangler essentielle data, og derfor bør politiske beslutninger i højere grad baseres på sansninger og intuition. Kunstnere har unik ekspertise i at arbejde med sanselige og intuitive processer, hvor det ikke blot handler om det målbare, men også om det følbare.
Med projektet "Sanser & Finanser" introducerer vi den kunstneriske tilgang til politik ved at facilitere inspirerende, konstruktive og personlige samtaler mellem kunstnere og politikere. Vi ønsker at inspirere den næste generation af beslutningstagere til at værdsætte sanselighed lige så højt som det målbare.
Projektet er en bro mellem kunst og politik, der skaber et nyt paradigme for politisk tænkning og handling i en verden, der kræver en mere nuanceret tilgang.

Adresse
Folketinget
Christiansborg
1218 København K
Åbningstider
Se de enkelt arrangementer nedenfor for specifikke tidspunkter.

Entre pris
Gratis adgang. Billetter skal reserveres før arrangementet.
Køb billet